Anadolu’nun Mayası Kadınlarımız ve Kırk Kızlar Söyleşisi

•  10 Mart 2020 Salı

Üniversitemizde Genç Kızılay ve Kızılay kulübü tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla “Anadolu’nun Mayası Kadınlarımız ve Kırk Kızlar Söyleşisi” gerçekleştirildi. 15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezi Şehitler Salonu’nda gerçekleşen söyleşiye Türk Kızılay Tokat Şube Başkanı Faruk Delen, Yazar Ayla Bağ, akademik ve idari personelimiz ile öğrenciler katıldı.

Yazar Ayla Bağ moderatörlüğünde gerçekleşen söyleşide “Anadolu’nun Mayası Kadınlarımız ve Kırk Kızlar Söyleşisi” kapsamında Vasfiye Ümit Lüleci, Cemile Sucu, Yasemin Ertaştan, Leyla Doğan ve Tülay Atila kendi hikâyelerini dinleyicilerle paylaştılar.

Söyleşi sonrası Yazar Ayla Bağ ve söyleşiye katılan konuşmacılara plaket takdim edildi.