Bu Ses TOGÜ TÖMER Şarkı Yarışması

Bu Ses TOGÜ TÖMER Şarkı Yarışması

•  4 Haziran 2020 Perşembe

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Türkçe Öğretim Uygulama ve Araştırma Merkezi (TOGÜ TÖMER) tarafından düzenlenen Bu Ses TOGÜ TÖMER Şarkı Yarışması’na TOGÜ TÖMER Türkçe kurslarında A1, A2, B1 ve B2 düzeylerinde öğrenim görmekte olan, 6 farklı ülkeden 16 öğrenci katıldı. Sonuçlar 08 Haziran 2020 tarihinde açıklanacak olup, birbirinden renkli şarkı/türkü okuyan katılımcıları TOGÜ TÖMER’in sosyal medya hesaplarından beğenerek oylamaya dâhil olabilirsiniz. Oylama 07 Haziran günü saat 23.59’a kadar sürecektir. Dereceye girenler TOGÜ TÖMER’in resmî sosyal medya hesaplarındaki beğeni sayıları ve 18 kişilik TOGÜ TÖMER seçici kurulun oylamasıyla belirlenecektir. Sizleri şarkı yarışmasını takip etmeye ve yarışmacılarımızı desteklemeye davet ediyoruz. Resmî sosyal medya hesaplarımız:

Keyifli dakikalar..