Resim ve Heykel Sergisi

Resim ve Heykel Sergisi

•  15 Temmuz 2020 Çarşamba

Üniversitemiz tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Tokat Cumhuriyet Meydanı Tören Alanında Resim ve Heykel Sergisi açıldı.
Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim İş Eğitimi Anabilim Dalı tarafından gerçekleştirilen serginin açılışına Valimiz Dr. Ozan Balcı, Garnizon ve 48.Piyade Alay Komutanı Piyade Albay Ayhan OCAK, Belediye Başkanı Av. Eyüp EROĞLU, Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin ŞAHİN, İl Jandarma Komutanı J. Albay Murat KINAY, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. İsa GÖKÇE, Prof. Dr. İbrahim ÖZBAY, Rektör Danışmanlarımız Prof. Dr. Kubilay ÖZYER, Doç. Dr. Doğan BOZDOĞAN, Eğitim Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Eren Yürüdür, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Sergi açılışı sonrası Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Eren Yürüdür tarafından sergide eserleri bulunan Resim İş Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyeleri ve öğrencilerine teşekkür belgesi takdim edildi.

Sergi açılışı sonrası protokol üyeleri Tokat’ta bulunan şehit ve gazi ailelerini ve şehitlerimizin kabirlerini ziyaret ettiler.

Üniversitemiz tarafından açılan Resim ve Heykel sergisi, Tokat Cumhuriyet Meydanı Tören Alanında 15-17 Temmuz tarihleri arasında açık kalacak.