Üniversitemizde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri

•  17 Temmuz 2020 Cuma

Üniversitemiz tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Fotoğraf Sergisi” açıldı. 15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezi’nde açılan sergiye Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. İsa Gökçe, Prof. Dr. İbrahim Özbay, Rektör Danışmanlarımız, Dekanlarımız, daire amirleri, akademisyenler ve idari personelimiz katıldı.

Fotoğraf sergisi sonrasında Üniversitemiz İslami İlimler Fakültesi tarafından “Dini İstismar Açısından 15 Temmuz Darbe Girişiminin Anatomisi” konulu panel düzenlendi. 15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezi Milli İrade Salonunda gerçekleşen panel öncesi Üniversitemiz İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Enes Salih tarafından Kur’an-ı Kerim Tilaveti gerçekleştirildi. Daha sonra TOGÜ İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Demirtaş’ın moderatörlüğünü yaptığı panele İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Emine Öğük ve Doç. Dr. Hasan Coşkun konuşmacı olarak katıldı.

Panel sonrasında Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İbrahim Özbay ve İslami İlimler Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Yaşar Türkben panelistlere teşekkür belgesi takdiminde bulundu.