“Staj Seferberliği” Programı

“Staj Seferberliği” Programı

•  23 Temmuz 2020 Perşembe

Merhaba, sana güzel bir haberimiz var!

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı tarafından, tüm Bakanlıklar ve özel sektörden gönüllü işverenlerin işbirliği ile başlatılan “Staj Seferberliği” programının detaylarını paylaşmanın heyecanı içerisindeyiz!

• Örgün eğitim veren lisans programlarında son sınıfa geçtiysen;
  • Not ortalaman 4 üzerinden en az 2 (diğer sistemlerde dengi) ise

Bu program tam sana göre!

Detayları öğrenmek için yapman gereken tek şey Yetenek Kapısı’nı (https://www.yetenekkapisi.org/)  ziyaret etmek.

Bu ve bunun gibi fırsatlardan herkesten önce haberdar olmak için Yetenek Kapısı’nı daha sık ziyaret etmeni ve profilini güncel tutmanı öneriyoruz.

Dahası, sene boyunca

• Kamu ve özel sektördeki kurum/kuruluşlar tarafından sunulan iş/staj imkânlarından haberdar olup başvurabilirsin.
  • Üniversite ve işverenlerin senin için düzenlediği etkinlikler ve fuarlar hakkında bilgi sahibi olup, katılabilirsin.
  • Kariyer Merkezindeki profesyonel kariyer danışmanlarından randevu alarak çevrimiçi veya yüz yüze görüşebilir hedeflediğin kariyer için aradığın desteği bulabilirsin.