Turhal Uygulamalı Bilimler Fakültemizde Dekanlık Devir Teslimi Gerçekleşti

•  23 Temmuz 2020 Perşembe

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İbrahim Özbay, vekaleten yürüttüğü Turhal Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanlık görevini Prof. Dr. Çetin Çekiç’e devretti. Dekanlık makamında gerçekleşen devir teslim törenine Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İsa Gökçe de katıldı. Prof. Dr. Çetin Çekiç, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İbrahim Özbay’a bu zamana kadar yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ederek çiçek takdiminde bulundu. Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. İsa Gökçe ve Prof. Dr. İbrahim Özbay, Prof. Dr. Çetin Çekiç’e yeni görevinde başarılar diledi.

Törende Turhal Kampüs Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Gül, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rüstem Cangi, dekan yardımcıları, bölüm başkanları ve öğretim üyeleri hazır bulundular.