Rektörümüzden Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal’a Ziyaret

•  28 Ağustos 2020 Cuma

Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin ve Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Elmacı, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Yavuz Ünal'ı makamında ziyaret etti.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin ve Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Elmacı OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal’ı tebrik ederek yeni görevlerinde başarılar diledi. Rektör Ünal da Rektör Şahin ve Rektör Elmacı’ya ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Ziyarette Rektörlerimiz, Üniversiteler arasındaki eğitim projeleri ve Ar-Ge çalışmaları hakkında bilgi ve fikir alışverişinde bulundular. Ziyaret, rektörlerin birbirine hediye takdimiyle sonlandı.