Rektörümüzden MEB Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Özer’e Ziyaret

•  3 Eylül 2020 Perşembe

Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin ve Üniversitemiz Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi (KARMER) Müdürümüz Doç. Dr. Doğan Bozdoğan Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Özer’i makamında ziyaret etti. Ziyarette, Üniversitemiz ve Milli Eğitim Bakanlığı ile yapılacak olan işbirliği konusunda ön görüşme yapıldı. Görüşmede bu yıl Üniversitemize bağlı olarak faaliyete geçen Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Ayrıca Üniversitemizde açılması planlanan Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Spor Lisesi konusu görüşüldü.

Milli Eğitim Bakan Yardımcımız Prof. Dr. Mahmut Özer, Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin’e ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.