Erbaa Yerleşkesinde Fidan Dikim Etkinliği

Erbaa Yerleşkesinde Fidan Dikim Etkinliği

•  14 Ekim 2020 Çarşamba

Üniversitemiz Erbaa Yerleşkesinde Erbaa Kaymakamlığı ve Erbaa Belediyesi katkılarıyla fidan dikim etkinliği yapıldı. Yapılan fidan dikim etkinliğine Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, Erbaa Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yunus Bulut, Erbaa Sosyal ve Beşeri Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kubilay Özyer, Erbaa Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ümit Yıldırım, Erbaa Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Mesut Ardıç,  Erbaa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gökalp Coşkun, akademisyenler ve davetliler katıldı.

Fidan dikim etkinliği sonrası Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, Erbaa Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yunus Bulut, Erbaa Sosyal ve Beşeri Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kubilay Özyer Sağlık Bakanlığı tarafından üniversitemize tahsis edilen Eski Erbaa Devlet Hastanesi binasında incelemelerde bulundu.