Öğretim Görevlimize Fair Play Hizmet Ödülü

•  9 Ocak 2021 Cumartesi

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Fair Play Komisyonu Başkanlığı tarafından 2019 yılı hizmet ödülü Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlisi Sebati Kaya’ya verildi. Sebati Kaya yapmış olduğu açıklamada “Bu ödülü, mensubu olmaktan onur duyduğum Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi ve başta Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin olmak üzere üniversitemiz mensubu tüm personelimiz adına alıyorum. Bana bu ödülü layık gören Milli Olimpiyat Komitesi ve Fair Play komisyon Başkanı ve üyelerine şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Fair Play 2019 yılı hizmet ödülü kazanan Öğr. Gör. Sebati Kaya’yı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.