Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Şifre Değiştirme Politikası

• DUYURU DETAY

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Şifre Değiştirme Politikası

•  25 Mart 2022 Cuma

Bilgi İşlem Daire Başkanlığınca ISO-27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi standartları ile ilgili yapılan çalışmalar kapsamında "Şifre Politikası" güncellenmiştir. Şifre politikası gereğince hazırlanan kimlik denetimi altyapısını devreye alma çalışmaları 27 Mart 2022 Pazar günü 12:00 – 18:00 saatleri arasında tamamlanacaktır. 27 Mart 2022 Pazar günü saat 12:00'den sonra personel ve öğrencilerimizin e-posta kullanıcısına ve şifresine bağlı olarak çalışan sistemler (e-posta, uis.gop.edu.tr , Uzaktan eğitim sistemi, kampüs içi internet erişimi, kablosuz internet vb.) çalışmayacaktır. Tüm personel ve öğrencilerimizin 27 Mart 2022 Pazar günü saat 18:00' den sonra aşağıda linki verilen şifre değiştirme ekranını kullanarak şifrelerini yenilemeleri gerekmektedir.

Şifre değiştirme Linki : https://mailal.gop.edu.tr