Kamuoyuna Duyuru

• DUYURU DETAY

Kamuoyuna Duyuru

•  2 Ağustos 2019 Cuma

‘‘Barış Bildirisi’’ olarak bilinen bildiriye imza atarak, eli kanlı terör örgütünün propagandasını yapan bazı akademisyenlerin ceza almalarını hak ihlali olarak gören Anayasa Mahkemesinin aldığı karar bizleri üzmüştür.

Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ve güvenlik güçlerimizce; Yurtiçinde ve yurtdışında terör örgütleriyle etkin şekilde mücadelenin sürdürüldüğü bir dönemde Anayasa Mahkemesinin almış olduğu bu kararın şehitlerimizin emaneti kıymetli ailelerini, gazilerimizi ve milletimizi derinden üzmüştür.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi olarak devletimizin toplumsal huzuruna ve refahına karşı, terörle mücadeleyi sekteye uğratacak her türlü adımların karşısında olduğumuzu kamuoyuna saygıyla duyururuz.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörlüğü