Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı Üniversiteler Birliği (ÜNİDOKAP) Devir Teslim

• DUYURU, HABER, ETKİNLİK
  • DUYURU DETAY

•  20 Aralık 2019 Cuma

Üniversitemiz tarafından yürütülen 2019 yılı ÜNİDOKAP dönem başkanlığı Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesine devredildi.

Senato salonunda gerçekleşen toplantıda, 2019 yılının son ÜNİDOKAP üst kurul  ve stratejik kurul toplantıları yapıldı. Toplantılarda önümüzdeki dönemde ÜNİDOKAP kapsamında neler yapılabileceği konusunda fikir alış verişinde bulunuldu. Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, “ÜNİDOKAP kapsamında 2019 dönem başkanlığını yürüttüğüm Birliğimizi an itibari ile Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Karaman hocamıza teslim ediyorum. Dönem başkanlığımızca bizlere destek olan herkese teşekkür ederim.” dedi. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Karaman ise ÜNİDOKAP Üniversiteler Birliği olarak sizlerin de vereceği desteklerle çok güzel proje ve çalışmalara imza atacağız. Hepimize hayırlı olsun.” dedi.

Dönem Başkanlığını Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bünyamin Şahin’in yaptığı toplantıya Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İsa Gökçe, ÜNİDOKAP Genel Sekreteri Doç.Dr. Doğan Bozdoğan , Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Yusuf Mengi, Ondokuzmayıs Üniversite Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vedat Ceyhan, Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, , Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tahsin Tonkoz, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Günay Çakır, Trabzon Üniversitesi Rektör v. Prof. Dr. Atilla Çimer, Karadeniz Teknik Üniversite Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil İbrahim Okumuş, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Bilgin,  Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Tabak,  Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Elmacı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil Apaydın,  Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Güven Özdem, Bayburt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Hanefi Bayraktar, Artvin Çoruh Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Peke katıldılar.

Toplantıya katılan ÜNİDOKAP Üniversiteler Birliği Rektör ve Rektör Yardımcıları Tokat’ın tarihi ve turistlik yerlerini gezerek Tokat hakkında bilgi aldılar.