8. Geleneksel Fen Bilimleri Proje Sergisi

• DUYURU DETAY

8. Geleneksel Fen Bilimleri Proje Sergisi

•  25 Aralık 2019 Çarşamba

Eğitim Fakültemiz Sınıf Öğretmenliği Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Gamze Hastürk danışmanlığında Sınıf Öğretmenliği 3. Sınıf Öğrencileri tarafından “8. Geleneksel Fen Bilimleri Proje Sergisi” Eğitim Fakültemiz giriş katında açıldı. Serginin açılışına Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Bekir Süha Parlaktaş, Prof. Dr. İsa Gökçe, Eğitim Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Eren Yürüdür, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Eğitim Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Eren Yürüdür’ün yaptığı açılış konuşması sonrasında, Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Eğitim Fakültemizin yaptığı çalışmaları ve etkinlikleri yakınen takip ediyorum. Çok güzel ve başarılı projeler çıkarıyorlar. Bugünde artık geleneksel hale gelen proje sergisini gezeceğiz. Kendilerine başarılar diliyorum.” dedi.

Açılış sonrasında Rektörümüz, Rektör Yardımcılarımız, dekanımız, akademisyenler ve öğrenciler sergiyi gezdiler.