Kariyer Söyleşileri

• DUYURU DETAY

Kariyer Söyleşileri

•  2 Ocak 2020 Perşembe

Üniversitemiz Kariyer Araştırma ve Uygulama Merkezimiz tarafından Erbaa Yerleşkesi Konferans Salonunda Kariyer Söyleşileri programı gerçekleştirildi. Söyleşiye Erbaa Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi dekanımız Prof. Dr. Kubilay Özyer konuşmacı olarak katıldı. Söyleşinin moderatörlüğü Erbaa Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr. Öğretim Üyesi Ümit Yıldırım yaptı. Söyleşide Prof. Dr. Özyer, başarıya gidilen yolda geçtiği evreleri, akademisyenliğe geçiş süresindeki yaşadığı zorlukları dinleyicilerle paylaştı. Söyleşide öğrencilerin sorularını cevaplayan Prof. Dr. Kubilay Özyer’e, Erbaa Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Ümit Yıldırım plaket takdim etti.

Söyleşi sonrasında Erbaa Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından, müzik eğlence etkinliği gösterisi yapıldı.