İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü İle Protokol

• DUYURU DETAY

İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü İle Protokol

•  7 Ocak 2020 Salı

Üniversitemiz İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Uzaktan Eğitim Tezsiz Yüksek Lisans Protokolü imzaladı. Rektörlük makamında gerçekleşen imza törenine Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Hacı Ahmet Sümbül, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdullah Gürbüz katıldı.

İmzalanan ve 2 yıl geçerliliği olacak protokolün, kurumların 2023 hedefleri doğrultusunda görev yapan öğretmen ve sağlık personeline yönelik uzaktan eğitim kanalı ile tezsiz yüksek lisans yapılması ve Üniversitemizle birlikte işbirliği içerisinde olunup koordinasyon sağlanması ön görülmektedir.

İmza törenince konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Uzaktan Eğitim Tezsiz Yüksek Lisans Protokolümüz her iki kurumumuza hayırlı olsun. Bu protokolle birlikte gerek İl Sağlık Müdürlüğümüz, gerekse İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzle birçok alanda ortak çalışmalar yapacağız. Bu çalışmalarla Üniversitemiz ve kurumlarımız arasındaki bağları daha da güçlendireceğiz” dedi.