2. TOGÜ AR-GE Proje Pazarı Başvuruları 20 Mart 2020 Tarihine Kadar Uzatıldı

• DUYURU DETAY

2. TOGÜ AR-GE Proje Pazarı Başvuruları 20 Mart 2020 Tarihine Kadar Uzatıldı

•  11 Mart 2020 Çarşamba

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi olarak Üniversite-Sanayi İşbirliği kapsamında ilki 2018 yılında düzenlenen 180'nin üzerinde projenin yarıştığı, 1000'den fazla katılımcı ve çok sayıda yatırımcının yer aldığı ve birbirinden değerli misafir konuşmacıların katıldığı Tokat Ar-Ge Proje Pazarı'nın ikincisi 09 Nisan 2020'de düzenlenecektir. Dereceye giren katılımcılara nakit ödüllerin yanı sıra Tokat Teknopark'ta yer alan Fide Ön Kuluçka Merkezinde yer alma imkanı verilecektir. Bu sayede girişimciler iş kurma, proje geliştirme ve fikri mülkiyetler konusunda akademik uzmanlarla.
Proje özeti ve proje posteri için son gönderim tarihi: 20 Mart 2020 olup, proje başvurusu yapmak ve faaliyete ilişkin güncel bilgi ve duyuruları takip etmek için http://tokatargeprojepazari.com/ internet adresimizi ziyaret edebilirsiniz.