Akademik Teşvik Ödeneği Başvuruları

• DUYURU DETAY

Akademik Teşvik Ödeneği Başvuruları

•  12 Ocak 2021 Salı

Üniversitemiz Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonu tarafından hazırlanan Akademik Teşvik Başvuru Dosyası Hazırlama Rehberinde yer alan Uluslararası Alan İndeksleri; Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Doçentlik temel alanları listesinde belirtilen (Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler, Eğitim Bilimleri, Hukuk, İlahiyat, Spor Bilimleri, Filoloji ve Güzel Sanatlar) alanlarını kapsamaktadır. Ancak Fen Bilimleri ve Matematik, Mimarlık, Mühendislik, Sağlık Bilimleri ve Ziraat Orman ve Su Ürünleri alanlarını kapsamamaktadır.

Akademik teşvik başvuru dosyasının hazırlanmasında atıflar için SCI, SCI-EXP, AHCI ise atıfın yapıldığı eserin ilk sayfası ile Web of Science’tan alınan listenin eklenmesi, (Kağıt ve zaman israfına engellemek için) diğer atıflar için ise Akademik Teşvik Başvuru Dosyası Hazırlama Rehberinin 18. maddesi yeterli olacaktır.

2020 yılı REHBER Güncellenmiş (Alan Indeksi)

2020 yılı Takvim

2018 Yönetmelik